Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Borrel

The place to beach

Bedrijfsevents in ongedwongen sfeer

Ben je voor een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie op zoek naar een bijzondere locatie? Of zoek je een omgeving die helpt bij het out-of-the-box denken voor een zakelijke workshop of brainstormsessie? Een feestlocatie met een hippe beachclub uitstraling? Dan ben je bij Strand365 aan het juiste adres. Onze locatie zorgt voor een andere sfeer dan wanneer je een ingerichte zaal afhuurt. Hier sta je letterlijk op het strand, met de voeten in het zand. Of op het strandterras, als je niet van zand tussen je tenen houdt. In deze ongedwongen sfeer kun je heerlijk je hoofd leeg maken en ruimte bieden aan nieuwe ideeën.

Flexibel
Alles is in stijl ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. We kunnen deze precies volgens

jouw wensen indelen en inrichten. Of je nu een theateropstelling wilt in het zand of liever een wat lossere opstelling op het strandterras: we denken graag met je mee. Heb je specifieke, aanvullende wensen? We stellen ons graag flexibel op.

Perfect bereikbaar en gratis parkeergelegenheid
Strand365 is perfect bereikbaar, ligt vlakbij de A2/N2 en A67 in Veldhoven en slechts 5 kilometer van het stadscentrum van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover de de locatie. Strand365 beschikt over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.

Borrel

Bij Strand365 ben je verzekerd van een ongedwongen, relaxte strandsfeer. Maar ook van een zinderende strandparty! Wij kunnen feesten verzorgen tot maximaal 1200 personen.
Ook voor een kleiner gezelschap kunnen we een feest in de sfeer van een relaxte beachclub verzorgen. Voeten in het zand, drankje in de hand. Onze strandbar en strandterras geven een heerlijk ongedwongen tintje aan jouw feest. Jij zorgt voor de uitnodigingen, wij zorgen voor de rest!