Evenementenlocatie Brabant

the place to beach

E-Chopper Fun rijden

Ben je op zoek naar een leuke teamactiviteit? E-Chopper rijden is leuk en relaxt voor iedereen! Met de elektrisch aangedreven bromfiets zoef je geruisloos door het prachtige landschap. E-Chopper rijden kan zowel met kleine als met grotere groepen. De activiteit kunnen we eventueel verzorgen in combinatie met een lunch, diner, borrel, buffet of feestavond.

E-chopper rijden veldhoven

E-Chopper Fun rijden

Elektrisch cruisen door het Brabantse landschap. Het kan! E-chopper rijden is een ervaring op zich! Het is stil, emissieloos en je mag zonder helm op rijden. Dus heerlijk de wind door je haren en lekker ontspannen cruisen.

Vanaf Strand365 kun je er zelf op uit trekken en gebruik maken van verschillende routes. De directe omgeving van Strand365 is prachtig. Je krijgt prachtige plekjes te zien waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Je komt langs bossen, kastelen, kerken en rivieren en ontdekt hoe prachtig de regio is. Als je tour klaar is sluit je de geslaagde dag of op onze mooie locatie met een borrel, diner of feestavond.

Een E-chopper is wettelijk gezien een snorfiets. Je dient dus minimaal 16 jaar te zijn om erop te mogen rijden en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. De maximale snelheid die je mag rijden is 25 km per uur en we adviseren om maximaal een tochtje van 50 tot 60 km te rijden. Een E-chopper is gebouwd als éénpersoons voertuig, kinderen mogen, bij verhuur niet achterop.

Onze tarieven:
Je kunt 7 dagen per week een E-chopper huren vanaf 10.00 uur in de ochtend. We hanteren 2 blokken van 3 tot maximaal 6 uur.

3 uur € 39,00        I        6 uur € 69,00