Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Activiteiten

The place to beach

Activiteiten in een ongedwongen sfeer

Particulieren kunnen gebruik maken van onze indoor jeu-de-boulesbanen en beachvelden, die per uur afgehuurd kunnen worden. Strand365 organiseert en faciliteert zelf ook activiteiten en evenementen voor particulieren, gezinnen en vriendengroepen. Denk aan een gezellig avondvullend jeu-de-boules-programma onder het genot van een hapje en een drankje. Of een gezellige vrijdagmiddagborrel of themamiddag/-avond. Hiervoor zullen voor-

aankondigingen te zien zijn via onder andere social media en op de schermen bij onze strandbar. Hou onze activiteitenkalender goed in de gaten op de site en social media. Evenementen met een vooraankondiging kunnen bijvoorbeeld zijn: après-ski feest, voetbal of Formule 1 op groot scherm, bouwvak- en nieuwjaarsborrels voor bedrijven, salsa-avonden en beach events. Strand365 kan op verzoek ook arrangementen  op maat maken.

Groepsarrangementen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit op een bijzondere locatie? Dan ben je bij Strand365 aan het juiste adres. Voor particuliere groepen of vriendengroepen vanaf 20 personen kan gebruik worden gemaakt van onze drie arrangementen. De arrangementen kunnen desgewenst uitgebreid wordenmet een lunch, diner, borrel, buffet of feestavond.

Beachsporten

Beach Battle

Toe aan een sportieve teambattle? De deelnemers worden in groepen opgesplitst en deze kunnen in 2 vormen worden aangeboden.

Beach battle: Vanaf € 15,00 p.p.

Expeditie Strand365

Wie is het slimste, handigste en doordachtste team? Expeditie Strand365 is een ideale activiteit voor de slimmeriken.

Expeditie Strand365: Vanaf € 35,00 p.p.

20200111_220036

De Bomkoffer

Beschik jij over stalen zenuwen? En presteer je goed onder tijdsdruk? Dan is de “High Tech Bomkoffer” het ideale spel!

De Bomkoffer: Vanaf € 38,00 p.p.