De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

jeu de boules

Genieten in een ongedwongen sfeer

Verrassende plek
Wie verwacht dat nou, een dagje strand met de hele familie op de jaarlijkse familiedag? Of een vrijgezellenfeest of vriendendag in het zand? En wat dacht je van een bruiloft op slippers? Strand365 is de perfecte locatie om een groep mensen op originele wijze te verrassen. Zowel zakelijk als particulier. Een indoor strand in Veldhoven, dat 365 dagen per jaar een relaxte, zomerse sfeer kent.

Van borrel tot diner
We kunnen je familiedag, verjaardag of vriendenuitje ook op culinair gebied volledig verzorgen: met drankjes, lunch, borrel, iets lekkers van de kaart of kleine borrelhapjes. Bij grotere groepen kunnen we ook een buffet of diner verzorgen. We hebben diverse arrangementen en uiteraard is ook maatwerk altijd mogelijk.

Actief of relaxed

Je kunt het zo actief maken als je zelf wilt: we bieden diverse activiteiten en arrangementen aan. Het indoor strand leent zich natuurlijk perfect voor diverse beachsporten. Wil je liever lekker loungen en relaxed in een strandstoel liggen op ons strandterras, aanschuiven aan een grote tafel en gezellig wat bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje van onze strandbar? Alles kan.

Jeu de Boules Eindhoven

Strand365 is dé indoor jeu de boules locatie van Veldhoven en omstreken. Geen zin om buiten in het slechte weer een potje jeu de boules te gaan spelen? Kom dan naar Strand365 waar het 365 dagen strandweer is. Wij zorgen voor een zomerse, warme en gezellige locatie! Krijg je nu ook zin in een potje? Het is een erg leuk spel om samen te doen met familie, vrienden of zelfs collega’s. Wie speelt de boules van de tegenstander weg? Of wie gooit zijn of haar boules het dichtste bij de but en wint het spel?

Voor, na of tijdens jullie spel iets te drinken? Naast onze jeu de boules baan is het strandterras gelegen. Op dit terras kun je genieten van het strandweer, een kopje koffie, een lekker hapje of een heerlijke lunch bij Strand365 kan het allemaal! Ons personeel is erg enthousiast en heeft er alle dagen zin in. Wij brengen positiviteit over en zullen er alles aan doen om jouw bezoek aan niks te doen ontbreken. 

Je kunt de jeu de boules baan per uur huren. Wil je liever deelnemen aan een avondvullend programma? Kijk dan eens op onze activiteiten kalender. Hierop wordt aangegeven welke dagen Strand365 opengesteld is voor bijvoorbeeld themamiddagen waarbij je indoor jeu de boules kunt spelen onder het genot van een hapje en drankje. Wil je meer weten over onze themamiddagen dan kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Wil je gezellig het weekend inluiden met je collega’s? Strand365 biedt ook vrijdagmiddagborrels voor jou en je collega’s! Sluit de week af op onze jeu de boules baan onder het genot van een drankje. Strand365 zorgt ervoor dat jullie vrijdagmiddagborrel van alles is voorzien! 

Wil je nu ook een gezellig potje indoor Jeu de boules spelen in zomerse sferen? Doe je aanvraag via ons contactformulier.