Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Jeu de boules

The place to beach

Genieten in een ongedwongen sfeer

Verrassende plek
Wie verwacht dat nou, een dagje strand met de hele familie op de jaarlijkse familiedag? Of een vrijgezellenfeest of vriendendag in het zand? En wat dacht je van een bruiloft op slippers? Strand365 is de perfecte locatie om een groep mensen op originele wijze te verrassen. Zowel zakelijk als particulier. Een indoor strand in Veldhoven, dat 365 dagen per jaar een relaxte, zomerse sfeer kent.

Actief of relaxed
Je kunt het zo actief maken als je zelf wilt: we bieden diverse activiteiten en arrangementen aan. Het indoor strand leent zich natuurlijk perfect voor diverse beachsporten. Wil je liever lekker loungen en relaxed in een strandstoel liggen op ons strandterras, aanschuiven aan een grote tafel en gezellig wat bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje van onze strandbar? Alles kan.

Van borrel tot diner
We kunnen je familiedag, verjaardag of vriendenuitje ook op culinair gebied volledig verzorgen: met drankjes, lunch, borrel, iets lekkers van de kaart of kleine borrelhapjes. Bij grotere groepen kunnen we ook een buffet of diner verzorgen. We hebben diverse arrangementen en uiteraard is ook maatwerk altijd mogelijk.

Jeu de Boules

Strand365 is de jeu-de-boules-bar van Veldhoven en omstreken. Voor een ontspannen potje jeu de boules hoef je echt niet helemaal naar Frankrijk af te reizen. Ook niet bij slecht weer. Het kan gewoon binnen bij Strand365, waar het 365 dagen per jaar strandweer is. Genietend van een kopje koffie, een lekker hapje of een heerlijke lunch op ons strandterras, want ook het team van onze strandbar heeft er alle dagen zin in. 

De jeu-de-boulesbanen zijn per uur af te huren. Ook kun je een avondvullend programma doorlopen. Op de activiteitenkalender wordt aangegeven op welke dagen Strand365 opengesteld is voor bijvoorbeeld vrijdagmiddagborrels en themamiddagen waarbij je kunt jeu de boulen onder het genot van een hapje en drankje.