Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Vergaderen

The place to beach

Bedrijfsevents in ongedwongen sfeer

Ben je voor een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie op zoek naar een bijzondere locatie? Of zoek je een omgeving die helpt bij het out-of-the-box denken voor een zakelijke workshop of brainstormsessie? Een feestlocatie met een hippe beachclub uitstraling? Dan ben je bij Strand365 aan het juiste adres. Onze locatie zorgt voor een andere sfeer dan wanneer je een ingerichte zaal afhuurt. Hier sta je letterlijk op het strand, met de voeten in het zand. Of op het strandterras, als je niet van zand tussen je tenen houdt. In deze ongedwongen sfeer kun je heerlijk je hoofd leeg maken en ruimte bieden aan nieuwe ideeën.

Flexibel
Alles is in stijl ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. We kunnen deze precies volgens

jouw wensen indelen en inrichten. Of je nu een theateropstelling wilt in het zand of liever een wat lossere opstelling op het strandterras: we denken graag met je mee. Heb je specifieke, aanvullende wensen? We stellen ons graag flexibel op.

Perfect bereikbaar en gratis parkeergelegenheid
Strand365 is perfect bereikbaar, ligt vlakbij de A2/N2 en A67 in Veldhoven en slechts 5 kilometer van het stadscentrum van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover de de locatie. Strand365 beschikt over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.

Vergaderen

Zoek je voor een vergadering een verrassende locatie die anders is dan anders? Wil je je team een dagje mee naar het strand nemen zodat de hoofden leeg en de batterijen weer vol raken? Kom dan vergaderen bij Strand365. Ook voor bedrijfs- of productpresentaties zijn wij een ideale locatie. Met je hoofd achterover in een strandstoel, kom je vaak tot verrassend nieuwe inzichten. Wij verzorgen graag de bijbehorende lunch, diner en borrel. Of wil je een buffet en afsluitende feestavond? Het kan allemaal.