De evenementenlocatie van Brainport

Bouwvakborrel strand365

De bouwvakborrel; borrel, bbq, strand!

Jouw bouwvakborrel bij Strand 365! De bouwvak komt eraan en dat betekent dat veel bedrijven de deuren sluiten om te genieten van een welverdiende vakantie. Dit is dan ook het perfecte moment om iets te organiseren voor de medewerkers. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres voor de bouwvakborrel!

Ons evenementenbedrijf organiseert namelijk borrels voor bedrijven tijdens de bouwvak. Of het nu gaat om een informele borrel met het team of een netwerkevenement met klanten, wij zorgen ervoor dat je een geslaagde middag of avond hebt. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en weten precies wat er nodig is om de borrel tot een succes te maken.

Bouwvakborrel Veldhoven

We bieden verschillende pakketten aan, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jouw wensen en budget past. Van een simpele borrel met hapjes en drankjes tot een uitgebreid buffet of barbecue, wij regelen het voor je. Ook kunnen we zorgen voor entertainment, zoals live muziek of een DJ, om de borrel nog feestelijker te maken.

Wil je meer informatie over onze borrels tijdens de bouwvak of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en maken er samen met jou een onvergetelijke dag of avond van!