De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

Vergaderruimte Eindhoven met lunch

Vergaderruimte op het strand

Ben je op zoek naar een vergaderruimte Eindhoven met lunch? Of ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een productpresentatie, zakelijke workshop of brainstormsessie? Dan is Strand365 de juiste locatie. Onze ruimte geeft een andere sfeer aan je vergadering dan een standaard ingerichte zaal. Bij ons ben je samen met je collega’s even echt weg van kantoor en heerlijk op het strand of strandterras. In de ongedwongen sfeer die onze vergaderruimte uitstraalt komen jullie tot rust en kunnen er nieuwe ideeën ontstaan.

Alles naar wens

Alles is in stijl ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. Onze locatie in Veldhoven kunnen we helemaal naar jouw wensen indelen en inrichten. Heb je al een opstelling in gedachten? Een losse opstelling op ons strandterras of liever een theateropstelling in het zand? Wij denken graag met je mee. We zijn erg flexibel, zo komen we samen tot de beste indeling voor jouw evenement.

Kleinere groepen

Tot 30 personen heeft Strand365 een kleinere vergaderruimte ter beschikking. Voor een productieve vergadering is onze vergaderruimte uitgerust met alle essentiële voorzieningen. Waaronder een whiteboard, een groot beeldscherm, een geluidsinstallatie en verwarming/airconditioning. Klik hier voor meer informatie over deze ruimte.

Locatie Strand365

Strand365 is perfect bereikbaar, ligt dicht bij de A2/N2 en A67 in Veldhoven. Het stadscentrum van Eindhoven ligt slechts op 5 kilometer afstand. Eindhoven Airport is op een afstand van 10 minuten autorijden. Tegenover onze locatie is een bushalte gelegen zo zijn we ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken we over een grote parkeerplaats
waarbij jullie gratis kunnen parkeren. 

Vergaderruimte Eindhoven

Zoek je voor een vergadering een verrassende, inspirerende en unieke vergaderlocatie? Neem je team een dagje mee naar ons strand, zodat de hoofden leeg kunnen worden gemaakt en de batterijen weer vol raken. Je bent bij Strand365 in Brabant aan het juiste adres. Ook voor zakelijke presentaties of brainstormsessies zijn wij een ideale locatie. In een strandstoel kom je vaak tot verrassend nieuwe inzichten. Strand365 is een unieke vergaderlocatie met activiteiten. Na een vergadering kun je bij ons aansluitend nog verschillende teambuilding spellen spelen. Wil je graag dat de bijbehorende lunch, diner, borrel of afsluitende feestavond wordt verzorgd? Bij ons kan het allemaal!