Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?

Evenementenlocatie Brabant

the place to beach

Teambuilding activiteiten

Bedrijfsactiviteiten op het strand

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een zakelijke presentatie of een vergadering in Brabant? Of een inspirerende omgeving die helpt bij een brainstormsessie of zakelijke workshop? Misschien een locatie voor teamactiviteiten met een zomerse beachclub uitstraling? Bij Strand365 zit je zeker goed. De locatie heeft een andere uitstraling dan een standaard ingerichte locatie die je kan afhuren. Bij Strand365 ben je samen met jouw gasten even echt op het strand of op het strandterras. In de relaxte zomerse sfeer kun je alle stress loslaten en nieuwe ideeën op doen. 

Gepersonaliseerd event

Wij zorgen ervoor dat jouw evenement helemaal wordt gepersonaliseerd. We richten onze ruimte in Veldhoven helemaal volgens jouw wensen in. Voor de opstelling denken we graag met je mee. Wil je een theateropstelling op het strand of liever een lossere opstelling op het strandterras? Welke opstelling je ook wil het is allemaal mogelijk. Zijn er nog andere specifieke wensen waar wij rekening mee kunnen houden? Samen zorgen we ervoor dat jouw teamactiviteiten aan niets ontbreekt. 

Locatie bereik

Strand365 is gelegen in Veldhoven, vlak bij de A2/N2 en A67. Het centrum van Eindhoven is gelegen op 5 kilometer afstand en Eindhoven Airport ligt op 10 minuten afstand. Met het openbaar vervoer is onze locatie ook goed te bereiken. Tegenover Strand365 ligt een bushalte. We beschikken over een grote hoeveelheid parkeerplaatsen. 

Teamactiviteiten Brabant

Wil je na een vergadering samen met je collega’s deelnemen aan verschillende teambuilding spellen? Dan is Strand365 de plek voor jullie. We kunnen verschillende teambuilding activiteiten aanbieden voor kleinere en grotere groepen. In overleg kunnen we de dag verzorgen in combinatie met lunch, diner, borrel, buffet of feestavond. 

We hebben vijf teambuilding pakketten!

Strand365 Activiteiten familiedag Brabant beachvolleybal teambuilding Beach Battle

Beach Battle

Zin in sportieve team battle? Alle deelnemers worden verdeeld in gelijke groepen. Er zijn verschillende battles mogelijk! Zo kun je volleyballen, tennissen en nog veel meer.

Strand365 teambuilding Expeditie

Expeditie Strand365

Welk team is het slimste, sterkste en handigste? Ontdek het tijdens Expeditie Strand365, dé ideale activiteit voor de slimmeriken.

 

Strand365 Activiteiten familiedag Brabant teambuilding E-Chopper Fun Rijden

E-Chopper Fun rijden

Elektrisch cruisen door het Brabantse landschap met je collega’s? Bij Strand365 kan dat! Het is stil, goed voor het milieu en je mag rijden zonder helm!

Strand365 Experience on the beach

Experience on the beach

Wat hebben het strand en het brein met elkaar te maken? Zie jezelf eens voor je toen je in een strandstoel zat en bedenk wat je doet wanneer je op het strand bent. 

Strand365 De Bomkoffer

De Bomkoffer

Beschikken jullie over stalen zenuwen? Presteren jullie goed onder tijdsdruk? Dan is dit High Tech spel ideaal! In teams gaan jullie proberen de bom te ontmantelen. Durven jullie de uitdaging aan?