De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

Teambuilding activiteiten

Bedrijfsactiviteiten op het strand

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een zakelijke presentatie of een vergadering in Brabant? Of een inspirerende omgeving die helpt bij een brainstormsessie of zakelijke workshop? Misschien een locatie voor teamactiviteiten met een zomerse beachclub uitstraling? Bij Strand365 zit je zeker goed. De locatie heeft een andere uitstraling dan een standaard ingerichte locatie die je kan afhuren. Bij Strand365 ben je samen met jouw gasten even echt op het strand of op het strandterras. In de relaxte zomerse sfeer kun je alle stress loslaten en nieuwe ideeën op doen. 

Gepersonaliseerd event

Wij zorgen ervoor dat jouw evenement helemaal wordt gepersonaliseerd. We richten onze ruimte in Veldhoven helemaal volgens jouw wensen in. Voor de opstelling denken we graag met je mee. Wil je een theateropstelling op het strand of liever een lossere opstelling op het strandterras? Welke opstelling je ook wil het is allemaal mogelijk. Zijn er nog andere specifieke wensen waar wij rekening mee kunnen houden? Samen zorgen we ervoor dat het bij jouw teamactiviteiten aan niets ontbreekt. 

Locatie bereik

Strand365 is gelegen in Veldhoven, vlak bij de A2/N2 en A67. Het centrum van Eindhoven is gelegen op 5 kilometer afstand en Eindhoven Airport ligt op 10 minuten afstand. Met het openbaar vervoer is onze locatie ook goed te bereiken. Tegenover Strand365 ligt een bushalte. We beschikken over een grote hoeveelheid parkeerplaatsen. 

Teamactiviteiten Brabant

Wil je na een vergadering samen met je collega’s deelnemen aan verschillende teambuilding spellen? Dan is Strand365 de plek voor jullie. We kunnen verschillende teambuilding activiteiten aanbieden voor groepen vanaf 50 personen. In overleg kunnen we de dag verzorgen in combinatie met lunch, diner, borrel, buffet of feestavond. 

We bieden onderstaande negen verschillende teambuildingsactiviteiten aan. Een passende activiteit voor ieder bedrijfsuitje dus!

Escape the Mask

Er wordt een mysterieus pakketje bij jullie afgeleverd. In teams maken jullie dit pakket open, en wat blijkt: Draden, knoppen, schakelaars en een timer. Dit kan niks anders zijn dan een heuse bom!

Quiz Show deluxe

Quiz Show deluxe

In 8 originele rondes strijd jij samen met je  gezelschap in dé gezelligste quiz van Nederland. Iedere ronde is verschillend.

 

Escape room Veldhoven

Escape The Firm

Deze teambuilding gaat helemaal over digitalisering, data en privacy. Dit is een van de meest uitdagende bedrijfsuitjes van dit moment!

 

De erfernis per tandem

De Erfenis per tandem

Ga voor 2 tot 4 uur op avontuur met tandems, voer leuke foto-opdrachten uit, beantwoord vragen, daag andere teams uit in mini-spelletjes en zet valstrikken uit om de Erfenis te winnen!

Spel der spellen

Spel der spellen

Duik in de wereld van zelfkennis, tactiek, inzet, bluffen, gokken en radje draaien bij ‘Het Spel der Spellen’! Een veelzijdig spel waarbij je in tien minuten bekende bordspellen speelt.

Ik hou van holland

Ik hou van Holland

Speel dit hilarische spel bij Strand365, waar strijd en gezelligheid samenkomen! In deze levendige Ik Hou van Holland-uitdaging worden punten gemeten in guldens, terwijl je bekende rondes doorloopt.

Strabd365 vergaderlocatie, congres ruimte, bedrijfsruimte

Experience on the beach

Wat hebben het strand en het brein met elkaar te maken? Zie jezelf eens voor je toen je in een strandstoel zat en bedenk wat je doet wanneer je op het strand bent. 

Strand365 het moordspel uitjesbazen

Moord escape spel

Er is een moord gepleegd. Aan jullie de taak om de recherche te helpen en de moord op te lossen. Lukt het jullie om de moord op te lossen?

 

Strand356 Bingo show uitjesbazen

De Bingoshow

Een bingoshow, maar dan fout, hip en cool. In deze Foute Bingoshow bezorgen speciale bingomasters jullie dé tijd van je leven. Iedereen in de zaal wordt betrokken bij dé meest hilarishce spelshow.

Strand356 Virtual Reality Bril

Virtual Reality Teambuilding

Een game bomvol verrassingen. Beschikt jullie groep over stalen zenuwen? In teams gaan jullie aan de slag om de VR-bom te ontmantelen. 

Vergaderen en padel

Padel

Bij Strand365 hebben we beschikking tot 6 binnen padelvelden. Organiseer een vergadering met een padeltoernooi of clinic.

Waar fietst de mol

Waar fietst de Mol

‘Waar fietst de Mol?’ garandeert de meest vermakelijke mix van spanning en ontspanning! In deze 4,5 uur durende ervaring geniet je van een 20 kilometer lange tandemtocht vanuit De Heiberg.