Escape the firm

Een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Hoe dan ook, dit mysterie moet worden opgelost. Escape The Firm is een escape room spel waarbij jullie meer leren over data. Waar wordt al die data opgeslagen? Welke bedrijven bezitten die data en wat doen zij ermee? Kan het geen kwaad of zit er wel degelijk een keerzijde aan het verhaal? Escape The Firm zet jullie aan het denken over jullie privacy.

Escape room Veldhoven

Escape The Firm!

Deze teambuilding gaat helemaal over digitalisering, data en privacy. Dit is een van de meest uitdagende bedrijfsuitjes van dit moment! Het spel wordt gespeeld in teams van 4-5 personen. Om het mysterie op te lossen, bouw je samen met je team een eigen datacenter met 4 servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is, want gelijk zijn er allerlei vragen. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Hoe moeten de servers worden verbonden? De mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar kan je die stem wel vertrouwen?

Voordat de Escape The Firm teambuilding begint, krijgt iedereen eerst een koffer met raadselachtige inhoud. De teams moeten gezamenlijk het mysterie oplossen en iedereen speelt daarin een belangrijke schakel. Als team heb je maximaal 120 minuten om het mysterie op te lossen. Gedurende Escape the Firm Teambuilding komen jullie in aanraking met machtige databeheerders! Alle servers zijn met elkaar verbonden, communicatie en samenwerking is dus essentieel. Uiteindelijk moeten jullie de locatie van The Firm zien te vinden!