De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

Zakelijke evenementenlocatie Brabant

Evenementen op het strand

Zoek je naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie in hartje Brabant? Of een unieke plek om out-of-the-box te denken tijdens een brainstormsessie of zakelijke workshop? Dan ben je bij Strand365 aan het juiste adres. Ons beachconcept maakt jouw event bijzonder. De ruimte heeft een andere uitstraling dan een ingerichte zaal die je af kunt huren. Op het strand of strandterras van Strand365 kun je alles loslaten door de ongedwongen sfeer en kunnen er nieuwe ideeën ontstaan. Of je nu een congreslocatie zoekt, een feestlocatie probeert te regelen of andere evenementen aan het strand wilt organiseren, je bent bij ons aan het juiste adres!

Ligging Strand365

Strand365 is gevestigd in Veldhoven. De A2/N2 en A67 zijn dichtbij waardoor je ons goed kunt bereiken. Ons terrein beschikt over een ruime parkeerplek met gratis parkeerplaatsen. Vanaf Strand365 ben je met 10 minuten autorijden bij Eindhoven Airport en op 5 kilometer afstand is het stadscentrum van Eindhoven te vinden. Ook met het openbaar vervoer kun je ons goed bereiken. Tegenover de locatie is een bushalte. 

Alles volgens wens

We verzorgen de evenementenlocatie helemaal in stijl. Laat ons weten hoe jij de ruimte wilt vormgeven en indelen. Welke opstelling pas het beste bij jouw evenement? Misschien een losse opstelling op het strandterras of liever een theateropstelling op het strand? Wij denken graag met je mee! Zo zorgen we er samen voor dat jouw locatie in Brabant helemaal naar wens is.

Evenementen aan het strand

Event locatie huren? Strand365 in Veldhoven is een relaxte, zomerse evenementenlocatie. Met ideale voorzieningen voor tal van evenementen. Wat dacht je van een ‘heisessie’, maar dan op strand? Brainstormen op slippers? Het kan allemaal bij Strand365! Ook zijn we vanwege onze verrassende uitstraling een ideale congreslocatie voor productintroducties, lezingen en plenaire sessies. Maar ook voor recepties, brainstormsessies en workshops is onze locatie geschikt. Onze locatie kan ook worden afgehuurd door evenementenbureaus en sprekers. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken vol enthousiasme met je mee en leveren graag maatwerk.