De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest op het strand

Wil jij graag een bedrijfsfeest organiseren en ben je daarvoor nog op zoek naar de ideale locatie in het hart van Brabant? Strand365 helpt je daar graag bij! Een grote feestlocatie met een hippe beachclub uitstraling? Dan ben je bij Strand365 in Veldhoven aan het juiste adres. Onze locatie zorgt voor een andere sfeer dan wanneer je een ingerichte zaal afhuurt. Hier sta je letterlijk op het strand, met de voeten in het zand. Of op het strandterras, als je niet van zand tussen je tenen houdt.

Flexibele feestlocatie Brabant

Jouw bedrijfsevenement of bedrijfsfeest wordt helemaal in stijl ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. We kunnen deze precies volgens jouw wensen indelen en inrichten. Of je nu een theateropstelling wilt in het zand of liever een wat lossere opstelling op het strandterras, alles is mogelijk. We denken hierin ook graag met je mee. Heb je specifieke, aanvullende wensen voor jouw feest? We stellen ons graag flexibel op. Samen kijken we hoe we jouw bezoek zo leuk mogelijk kunnen maken. 

Bereikbaarheid

De locatie van Strand365 is perfect bereikbaar. Het is vlakbij gelegen bij de A2/N2 en A67 in Veldhoven. Het stadscentrum van Eindhoven ligt op 5 kilometer afstand. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover de locatie. Strand365 beschikt over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.  

Bedrijfsfeest bij Strand365

Bij Strand365 verzekeren we je van een ongedwongen, relaxte strandsfeer. Maar ook van een zinderende strandparty! Bij Strand365 kun je jouw bedrijfsfeest organiseren. Wij kunnen feesten verzorgen tot maximaal 1200 personen. Ook voor kleiner gezelschap, vanaf 80 personen, kunnen we een feest in de sfeer van een relaxte beachclub verzorgen. Voeten in het zand, drankje in de hand. Onze strandbar en strandterras geven een heerlijk ongedwongen beleving aan jouw feest. Strand365 is een grote feestlocatie in Brabant. Jij zorgt voor de uitnodigingen, wij zorgen voor de rest!