De Evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

Evenementenlocatie voor vergaderingen

Strand365 voor bedrijven

Strand365 is niet alleen een leuke locatie voor particulieren… Wij bieden bedrijven namelijk ook een tal van bijzondere opties! Of je nu een locatie zoekt voor een origineel bedrijfsuitje, bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of op zoek bent naar een vergaderruimte, congreslocatie of locatie voor andere evenementen, bij ons is het allemaal mogelijk. 

Actief bedrijfsuitje Brabant

Je leert je collega’s van een hele andere kant kennen tijdens een van onze leuke en uitdagende teambuilding activiteiten. Ga aan de slag met diverse proeven in Expeditie Strand365, versla elkaar met beachsporten zoals volleybal of tennis of los puzzels op voordat de bomkoffer ontploft. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Strand365. Wij zijn er voor al je leuke indoor bedrijfsuitjes.

Geniet na of voor de activiteiten van een heerlijke lunch, diner, borrel, buffet of feestavond. Alle combinaties zijn mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan denken we mee!

Bedrijfsfeest of -borrel

Tijd voor een strandparty in Veldhoven! Met de voeten in het zand en een drankje in de hand. Aan onze strandbar kunnen wij maximaal 1200 gasten ontvangen. Ideaal dus voor groot, maar ook klein gezelschap. Een bedrijfsborrel in relaxte strandsfeer… Hoe uniek is dat? Dat zullen je collega’s zeker niet vergeten.

Vergaderruimte Eindhoven met lunch

Zoek je een vergaderruimte met lunch, een congreslocatie (een bijeenkomst waar de nieuwste ontwikkelingen in een vakgebied worden gepresenteerd), of zoek je een ruimte voor een productpresentatie of brainstormsessie? Onze zomerse locatie vlak bij Eindhoven is perfect voor evenementen als lezingen, vergaderingen, presentaties of andere bijeenkomsten met collega’s.

En wist je dat je je onze locatie kunt afhuren inclusief lunch, diner of borrel? Een vergaderlocatie met lunch, diner na een lezing of borrel na een productpresentatie, het is allemaal mogelijk!

Flexibele evenementenlocatie

Onze locatie is met stijl ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. We kunnen deze precies volgens jouw wensen indelen en inrichten. Of je nu een bedrijfsborrel wilt organiseren of een vergaderlocatie, wij denken graag met je mee! 

Perfect bereikbaar en gratis parkeergelegenheid

Strand365 is perfect bereikbaar, ligt vlak bij de A2/N2 en A67 in Veldhoven en slechts 5 kilometer van het stadscentrum van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover de locatie. Strand365 beschikt over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.

Previous slide
Next slide

Bedrijfsfeest

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw feest? Strand365 is een indoor feestlocatie waar je met je voeten in het zand staat!

Teambuilding activiteit

Teambuilding

Ben je voor een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie op zoek naar een bijzondere locatie?

Evenementen

Strand365 in Veldhoven is een relaxte, zomerse locatie met ideale voorzieningen voor tal van evenementen.