Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?

dagje uit Brabant met strand activiteiten

the place to beach

Evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes in brabant

Strand365 voor bedrijven

Strand365 is niet alleen een leuke locatie voor particulieren… Wij bieden bedrijven namelijk ook een tal van bijzondere opties! Of je nu een locatie zoekt voor een origineel bedrijfsuitje, bedrijfsborrel of liever een locatie huurt voor een vergadering, teambuilding activiteiten of productpresentatie, bij ons is het allemaal mogelijk.

Actief bedrijfsuitje Brabant

Je leert je collega’s van een hele andere kant kennen tijdens een van onze leuke en uitdagende teambuilding activiteiten. Ga aan de slag met diverse proeven in Expeditie Strand365, versla elkaar met beachsporten zoals volleybal of tennis of los puzzels op voordat de bomkoffer ontploft. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Strand365. Wij zijn er voor al je leuke indoor bedrijfsuitjes.

Geniet na of voor de activiteiten van een heerlijke lunch, diner, borrel, buffet of feestavond. Alle combinaties zijn mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan denken we mee!

Bedrijfsfeest of -borrel

Tijd voor een strandparty in Veldhoven! Met de voeten in het zand en een drankje in de hand. Aan onze strandbar kunnen wij maximaal 1200 gasten ontvangen. Ideaal dus voor groot, maar ook klein gezelschap. Een bedrijfsborrel in relaxte strandsfeer… Hoe uniek is dat? Dat zullen je collega’s zeker niet vergeten.

Vergaderlocatie en meer!

Ben je niet op zoek naar een evenementenlocatie voor teambuilding activiteiten of een ander origineel bedrijfsuitje in omgeving Brabant? Dat is geen probleem. Onze zomerse locatie vlakbij Eindhoven is voorzien voor tal van evenementen, zoals vergaderingen, lezingen, productpresentaties, brainstormsessies etc. In deze ongedwongen sfeer kun je heerlijk je hoofd leeg maken en ruimte bieden aan nieuwe ideeën.

Flexibele evenementenlocatie

Onze evenementenlocatie is met stijl ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. We kunnen deze precies volgens jouw wensen indelen en inrichten. Of je nu een bedrijfsborrel wilt organiseren of een vergaderlocatie, wij denken graag met je mee! 

Perfect bereikbaar en gratis parkeergelegenheid

Strand365 is perfect bereikbaar, ligt vlak bij de A2/N2 en A67 in Veldhoven en slechts 5 kilometer van het stadscentrum van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover de locatie. Strand365 beschikt over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.

Strand365 Bedrijfsuitje en Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een feestlocatie met een gave beachclub uitstraling? Dan ben je bij Strand365 aan het juiste adres. 

Strand365 Bedrijfsuitje De Bomkoffer

Teambuilding

Ben je voor een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie op zoek naar een bijzondere locatie?

Strand365 Bedrijfsuitje Entertainment

Evenementen

Strand365 in Veldhoven is een relaxte, zomerse locatie met ideale voorzieningen voor tal van evenementen.