De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

Bedrijfsborrel of receptie

Bedrijfsborrel of receptie op het strand

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie in omgeving Brabant? Of zoek je een omgeving die inspireert tijdens een brainstormsessie of zakelijke workshop. Misschien een feestelijke borrellocatie met hippe strandsfeer voor een receptie? Of een bijzondere locatie voor je receptie? Bij Strand365 zit je goed. Onze locatie heeft een zomerse, ongedwongen uitstraling, heel anders dan een standaard ingerichte zaal die je kunt afhuren. Bij Strand365 zijn jij en je collega’s even letterlijk op het strand of op ons strandterras. In de zomerse, relaxte sfeer kunnen de hoofden worden leeg gemaakt en dit biedt ruimte aan nieuwe ideeën.

Evenement mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat jouw evenement helemaal in stijl is ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. We kunnen onze locatie in Veldhoven precies inrichten en indelen volgens jouw wensen. Of je liever een losse opstelling wilt op het strandterras of een theateropstelling in het zand, het is allemaal mogelijk. We denken ook graag met je mee. Zijn er specifieke aanvullende wensen? We stellen ons graag flexibel op zodat er niets aan jouw evenement ontbreekt.

Perfect bereikbaar

De locatie van Strand365 is gelegen in Veldhoven. Dicht bij de A2/N2 en A67, slechts 5 kilometer van het centrum van Eindhoven en, maar op 10 minuten autorijden van Eindhoven Airport. De ideaal gelegen locatie. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken, tegenover Strand365 is een bushalte. We hebben een ruime parkeerplaats met veel gratis parkeerplaatsen. 

Bedrijfsborrel of borrellocatie

Bij Strand365 in hartje Brabant ben je verzekerd van een zomerse, ongedwongen, relaxte strandsfeer. Maar ook van een gezellige strandparty! Bij onze locatie kunnen we feesten organiseren voor maximaal 1200 personen. Maar ook voor kleinere groepen kunnen we een feest in de sfeer van een zomerse, relaxte beachclub verzorgen. We kunnen bijvoorbeeld bedrijfsfeest, teambuildingsactiviteit, bedrijfsborrel, receptie etc. organiseren. Onze strandbar en strandterras in omgeving Brabant geven een relaxte en ongedwongen sfeer aan jouw feest.  Zo hebben we een bijzondere locatie die kan dienen als borrellocatie maar ook als feestlocatie. Jij zorgt voor de gasten, wij voor de rest!

Wilt u liever onze locatie eerst even bekijken? Dat is mogelijk. Neem contact op of vraag een offerte aan.