De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

BRUILOFTSFEEST IN VELDHOVEN

Bruiloftsfeest bij strand365

Ga je binnenkort trouwen en zoek je nog een locatie voor het feest? Wat dacht je van een bruiloftsfeest op slippers? Het indoor strand van Strand365 in Veldhoven, dicht bij Eindhoven, is de perfecte plek voor  het vieren van je bruiloft! Alsof je op het strand bent, maar dan binnen! Geniet samen met jouw gasten van de door jou gekozen muziek met een hapje en een drankje. 

Onze beachclub is geschikt voor gezelschappen vanaf 100 personen. Het zand, de strandbar en het strandterras geven jullie feest een onvergetelijke ervaring. 

Kom je jubileum vieren bij ons binnenstrand in Veldhoven! Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst de feestlocatie komen bekijken? Je bent altijd van harte welkom!

Bruiloftsfeest bij Strand365

Vier je bruiloft bij Strand365. Onze beachclub dicht bij Eindhoven kan tot maar liefst 1200 man gevuld worden. Maar ook voor kleinere gezelschappen zijn wij de juiste locatie.. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Wil je liever eerst de feestlocatie in Brabant komen
bekijken voordat je jouw feest organiseert? Je bent van harte welkom.