De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

JUBILEUM VIEREN IN VELDHOVEN

jubileum vieren bij strand365

Ben je al 40 jaar in dienst? 25 jaar getrouwd? 50 geworden? Tijd om dit te vieren! Wat dacht je van een jubileum met verschillende strandactiviteiten, of een groot feest op het strand zonder risico op regen? Het indoor strand van Strand365 in Veldhoven, dichtbij Eindhoven, is de perfecte plek om jouw jubileumfeest te vieren! Alsof je op het strand bent, maar dan binnen. Geniet van goede muziek onder het genot van een hapje en een drankje. 

Onze beachclub is geschikt voor gezelschappen vanaf 100 tot 1200 gasten. Het zand, de strandbar en het strandterras maken van ieder feest een onvergetelijke ervaring. 

Kom je jubileum vieren bij ons binnenstrand in Veldhoven, neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst de feestlocatie komen bekijken? Je bent van harte welkom!

Jubileum bij Strand365

Jubileum vieren bij Strand365. Onze beachclub dicht bij Eindhoven biedt ruimte voor 1200 gasten. Maar ook voor kleinere gezelschappen zijn wij de juiste locatie voor een geweldig jubileumfeest. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Wil je liever eerst onze unieke (feest-)locatie komen
bekijken voordat je jouw feest organiseert? Je bent van harte welkom!