Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Bedrijfsuitjes?
THE PLACE TO BEACH
Snel een offerte?
Teambuilding

The place to beach

Bedrijfsevents in ongedwongen sfeer

Ben je voor een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie op zoek naar een bijzondere locatie? Of zoek je een omgeving die helpt bij het out-of-the-box denken voor een zakelijke workshop of brainstormsessie? Een feestlocatie met een hippe beachclub uitstraling? Dan ben je bij Strand365 aan het juiste adres. Onze locatie zorgt voor een andere sfeer dan wanneer je een ingerichte zaal afhuurt. Hier sta je letterlijk op het strand, met de voeten in het zand. Of op het strandterras, als je niet van zand tussen je tenen houdt. In deze ongedwongen sfeer kun je heerlijk je hoofd leeg maken en ruimte bieden aan nieuwe ideeën.

Flexibel
Alles is in stijl ingericht, waardoor je normaliter geen extra kosten hoeft te maken voor aankleding van de ruimte. We kunnen deze precies volgens

jouw wensen indelen en inrichten. Of je nu een theateropstelling wilt in het zand of liever een wat lossere opstelling op het strandterras: we denken graag met je mee. Heb je specifieke, aanvullende wensen? We stellen ons graag flexibel op.

Perfect bereikbaar en gratis parkeergelegenheid
Strand365 is perfect bereikbaar, ligt vlakbij de A2/N2 en A67 in Veldhoven en slechts 5 kilometer van het stadscentrum van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover de de locatie. Strand365 beschikt over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.

Teambuilding

Wil je een vergadering afsluiten met een leuke teamactiviteit? Of zoek je een bedrijfsuitje op een bijzondere locatie? Strand365 biedt teambuildingactiviteiten aan voor kleinere en grotere groepen. De dag kunnen we eventueel verzorgen in combinatie met een lunch, diner, borrel, buffet of feestavond.

We hebben vier teambuilding pakketten!

Beachsporten

Beach Battle

Toe aan een sportieve teambattle? De deelnemers worden in groepen opgesplitst en deze kunnen in 2 vormen worden aangeboden.

Expeditie Strand365

Wie is het slimste, handigste en doordachtste team? Expeditie Strand365 is een ideale activiteit voor de slimmeriken.

20200111_220036

De Bomkoffer

Beschik jij over stalen zenuwen? En presteer je goed onder tijdsdruk? Dan is de “High Tech Bomkoffer” het ideale spel!

117

Experience on the beach

Wat hebben het strand en het brein nu met elkaar te maken? Zie jezelf maar eens voor je toen je in een strandstoel zat en bedenk wat jij zoal doet.