De evenementenlocatie van Brainport

the place to beach

strand Activiteiten in zomerse sferen

Bij Strand365 kun je gebruik maken van onze indoor jeu-de-boulesbanen en beachvelden, die per uur afgehuurd kunnen worden. Wij organiseren en faciliteren ook activiteiten en evenementen voor particulieren, gezinnen en vriendengroepen. Denk hierbij aan een gezellige strandspelen, een avondvullend jeu-de-boules programma onder het genot van een hapje en drankje. Of een compleet verzorgde vrijdagmiddagborrel of thema middag/-avond. 

Deze activiteiten worden aangekondigd via onze social mediakanalen en bij onze strandbar. Ook kun je alle activiteiten terugvinden op onze activiteitenkalender op de website. Voorbeelden van deze evenementen zijn: après-ski feesten, voetbal of formule 1 op groot scherm, zakelijke borrels, salsa avonden en diverse Beach events. Strand365 biedt ook arrangementen op maat gemaakt aan. In overleg is alles mogelijk bij onze locatie vlakbij Eindhoven!

Strand activiteiten: Strandspelen bij Strand365

Zin in een gezellig strandspel op een bijzondere locatie in hartje Veldhoven? Bij Strand365 ben je aan het juiste adres. Voor particuliere groepen of vriendengroepen vanaf 50 personen hebben we verschillende arrangementen. Zijn jullie erg competitief? Ga dan de beach battle aan! Liever dingen onderzoeken? Ontdek ons strand bij de Expeditie Strand365. Of liever de strijd aan tegen de tijd? Speel dan ons leuke moord escape spel. 

Escape the Mask

Er wordt een mysterieus pakketje bij jullie afgeleverd. In teams maken jullie dit pakket open, en wat blijkt: Draden, knoppen, schakelaars en een timer. Dit kan niks anders zijn dan een heuse bom!

Escape the Mask: Vanaf € 32,50 p.p.

Quiz Show deluxe

Quiz Show deluxe

In 8 originele rondes strijd jij samen met je gezelschap in dé gezelligste quiz van Nederland. Iedere ronde is verschillend.

Quiz Show deluxe: Vanaf 60 personen op aanvraag.

Escape room Veldhoven

Escape The Firm

Deze teambuilding gaat helemaal over digitalisering, data en privacy. Dit is een van de meest
uitdagende bedrijfsuitjes van dit moment!

Escape The Firm: Vanaf € 24,50 p.p.

Strand356 Bingo show uitjesbazen

De Bingoshow

Een bingoshow, maar dan fout, hip en cool. In deze Foute Bingoshow bezorgen speciale bingomasters jullie dé tijd van je leven. 

De Bingoshow: Vanaf € 29,50 p.p.

Strand365 het moordspel uitjesbazen

Moord escape spel

Er is een moord gepleegd. Aan jullie de taak om de recherche te helpen en de moord op te lossen. Lukt het jullie om de moord op te lossen?

Moord escape spel: Vanaf € 29,50 p.p.

Strand356 Virtual Reality Bril

Virtual Reality Teambuilding

Een game bomvol verrassingen. Beschikt jullie groep over stalen zenuwen? In teams gaan jullie aan de slag om de VR-bom te ontmantelen. 

Virtual Reality teambuilding: Vanaf € 29,50 p.p.